Ma 2024. április 25., csütörtök, Márk napja van. Holnap Ervin napja lesz.

6726 Szeged, Temesvári krt. 33.

Levelezési cím:

6720 Szeged, Széchenyi tér 8.

Adószám:

18456327-2-06


 

Címlap

2007 LEÁNY KIVÁLASZTÓ ÉS KÉPZŐ PROGRAM

A tavaszi Héraklész héten edzőnk, Mészáros Vivien és tehetséges fiatal játékosunk,
Drahos Leila képviselte Klubunkat a 2007-es szelekcióban.

Mészáros Vivien:

Hat edzésünk volt dolgozni a 2007-es korosztály 16 játékosával. A korábban már behívott lányok közül nagyon sok előrelépést láttunk az első összetartáshoz képest. Az újonnan behívott játékosok is pozitív új energiát hoztak.
Drahos Leila, klubunk kiemelt tehetsége remekül teljesített, amire rendkívül büszke vagyok. Edzőként is nagy megtiszteltetés a korosztály tehetségeivel dolgozni, ahol a stáb remek szakemberi mellett minden alkalommal fejlődhetek. Szauter Petrának, a BEAC tehetségének mihamarabbi felépülést kívánok, szeretettel várjuk vissza!

Drahos Leila:
Mikor odaértünk örültem, hiszen sok olyan lány volt ott, akikkel már korábban is találkoztam, ezért  a társaság ismét nagyon jó volt. Az edzések pörgősek, intenzívek voltak, és néhány új feladatot is megismertünk, de mindig belefért egy kis játék is az időnkbe. Nagyon jól éreztem magam. Jó érzés a korosztályom legjobbjai között lenni. Keményen dolgozok tovább hogy következő alkalommal ott lehessek a 12-es keretben és ott kiemelkedő teljesítményt mutassak. Céljaim eléréséhez, Szegeden, a lehető legjobb helyen vagyok, maximális segítséget kapok edzőimtől, heti 5 edzésben az U16-os korosztállyal, néha idősebb csapatokkal is. Elősegíti játéktapasztalatom, hogy az U14-es és az U16-os korosztállyal is mindig pályára lépek, és sok játéklehetőséget kapok.


2007 kivalatszo Drahos Leila s
2007 kivalatszo Drahos Leila 2.0 s