Ma 2024. június 13., csütörtök, Antal és Anett napja van. Holnap Vazul napja lesz.

In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player
Joomla! Slideshow

6726 Szeged, Temesvári krt. 33.

Levelezési cím:

6720 Szeged, Széchenyi tér 8.

Adószám:

18456327-2-06


 

U11-es Leány
Kenguru Kupa
(2021.05.09)
Szeged KE Vadmacskák - Kecskeméti KA Vadmacskák 21 - 59 

Szeged KE Vadmacskák: Barna Níla, Bednár Nóra 5, Császár Noémi 5, Jaksa Lívia Hanna 6, Papp Léda, Rátfai Réka 1, Sándor Zsófi 4, Tímár Laura. 

Edző: Kónyáné Kapitány Gabriella, Láng Anikó: 
Igen erős ellenfelet kaptunk: a Kecskeméti Kosárlabda Akadémia Vadmacskáival csaptak össze a Szegedi KE Vadmacskái. Lányaink tudásuk legjavát adták, sőt még annál is többet. A mérkőzés első felében ez is kevésnek bizonyult az akadémiai csapat ellen. A második félidőben nagyobb fokozatra kapcsoltak, és egészen szép megoldásokat is bemutattak a lányok, sikerült szép kosarakat szereznünk. Sajnos egy kisebb sérülés is történt egy esés következtében, így hét játékossal fejeztük be az összecsapást. Reméljük, Níla keze gyorsan meggyógyul! Egyelőre az akadémiai csapat bizonyult erősebbnek, de semmi okunk szégyenkezésre. Mentalitásban, küzdeni tudásban erősek vagyunk, taktikailag, technikailag van még hova fejlődni.  Így is maximális dicséret illeti a lányokat! Edzünk, dolgozunk tovább! Hajrá Vadmacskák!

U11 2021.05.09. s


U11-es Leány
Kenguru Kupa
(2021.05.09)
Szegedi KE Tabán Szellemek - Bajai NKK 20 - 31 

Szegedi KE Tabán SzellemekNagy Zinka 8, Csurgó Blanka 7, Nagy Jázmin 4, Nyers Alíz 1, Boda Bianka Tóth Hanna, Rácz Léna, Mészáros Lili 

Edző: Lovász Csaba, Földi Alexandra: 
Szerettük volna, ha torna előtti nap 5 karanténba került gyermekünk helyett lehetőséget kapnak azok a gyereink, akik kisegítettek volna minket és a DK Régiós Jamboreet azzal, hogy az utolsó pillanatban is rendelkezésünkre állnak. Sajnos a szolnoki ellenőr segítőkészség és együttműködés nélkül elutasította ezt a lehetőséget, annak ellenére, hogy minden kolléga örült volna ennek a megoldásnak, hisz nem maradt volna el mérkőzés. Így sajnos csak 1 meccset tudtunk lejátszani, azt is 5 gyermekkel végigjátszva. A bajnokság munkatársai a vírushelyzetre való tekintettel ezidáig sokkal nagyobb toleranciát tanúsítottak. Sajnálom, hogy ezen a tornán ez nem valósult meg. Nagyon büszke vagyok a gyerekekre, mind azokra akik a padról bíztathattak csak, és természetesen azokra is, akik 4 negyeden keresztül küzdöttek a pályán.

U11-es Leány
Kenguru Kupa
7. forduló
(2021.04.10)
Szedeák Ezüstrókák vegyes - Szegedi KE Tabán Szellemek leány  81 - 20 


CIVIS KK Gyakorló II. Szarvas vegyes - Szegedi KE Tabán Szellemek 33 - 28 

Edző: Földi Alexandra: 
Kemény napnak néztünk elébe, hisz az első meccsen a 'vegyes' csapatnak titulált, nálunk jóval nagyobb fiúk ellen kellett a lányainknak megküzdeni. Ehhez képest is tudtunk szép kosarakat szerezni, így dicséret illeti a lányokat. A második meccsen a szarvasiak ellen küzdöttünk meg, ahol szintén a fiúk voltak többségben. Szokásunkhoz híven, már sokkal bátrabban léptünk a pályára, és bár az ellenfél hiányos csapata miatt hivatalosan mi győztünk, az eredmény szerint 5 ponttal kaptunk ki. 
Nagyon elégedett vagyok a lányokkal, nagyon szépen játszottak, főleg a második mérkőzésen. 
Örülök, hogy csapatunk tagjai ezekben a nehéz időkben is ilyen lelkesek, szorgalmasak és motiváltak, öröm velük dolgozni!.

U11 2021.04.10. s


U11-es Leány
Kenguru Kupa
7. forduló
Szedeák Dózsa (fiú) - Szeged KE Vadmacskák 63 - 14

Barna Níla 1, Nagy Zinka 6, Rátfai Réka 1, Révész Villő, Sándor Zsófi 5, Tímár Laura 1.


Szeged KE Vadmacskák - Szolnoki Bikák (fiú) 23 - 44

Barna Níla, Nagy Zinka 6, Rátfai Réka 1, Révész Villő, Sándor Zsófi 16, Tímár Laura.

Kónyáné Kapitány Gabriella, Czeglédi Tamás:
Ismét hat lánnyal voltunk kénytelenek nekivágni a fordulónak. A fiúk többen voltak, nagyobbak voltak - így most nem sikerült a bravúr. Nagyon küzdöttek, nagyon hajtottak a gyerekek, maximális dicséretet érdemelnek. Láttunk nagyon szép megoldásokat mind egyéni, mind csapat szinten. Dolgozunk tovább, és bízunk benne, hogy az utolsó fordulóra már jobb helyzetben leszünk, és teljes létszámmal tudunk kiállni.

U11 2021.04.11. s

U11-es Leány
Kenguru Kupa
(2021.03.13)
Kisújszállási SE - Szeged KE Vadmacskák 33 - 59 

BARNA NÍLA 7, BÁLÓ DORINA 13,  BEDNÁR NÓRA 22, RÁTFAI RÉKA 5, SÁNDOR ZSÓFI 7, TÍMÁR LAURA 5.


Szolnoki Bikák (fiú) - Szeged KE Vadmacskák  24 - 31 

BARNA NÍLA 5, BÁLÓ DORINA 6,  BEDNÁR NÓRA 12, RÁTFAI RÉKA 2, SÁNDOR ZSÓFI 6, TÍMÁR LAURA.

Edzők: Kónyáné Kapitány Gabriella, Láng Anikó: A járványhelyzet miatt sajnos csak hat fős csapattal tudtunk elutazni a fordulóra, így a reggeli induláskor még nem hittük volna, hogy ilyen boldogan térünk haza Kisújszállásról. Minden edző álma, amit ez a hat lány letett az asztalra - illetve a pályára. Technikai, taktikai tudásban, gyorsaságban, KÜZDENI AKARÁSBAN magasan ellenfeleink fölé nőttünk, sőt erőnlétben is, hiszen a két mérkőzést közvetlenül egymás után játszottuk. A fáradtság jelei csak a második összecsapás közepén jelentkeztek, ekkor a szolnoki fiúk néhány percre átvették a vezetést - egy ponttal. Szerencsére sikerült gyorsan átlendülni a holtponton, így mindkét találkozót magabiztosan nyertük meg. Ma mindenki tudása maximumát nyújtotta, és mint csapat is remekül helytálltak a lányok.
MINDENKINEK ÓRIÁSI GRATULÁCIÓ JÁR!
Reméljük, hogy hamarosan a többiek is velünk edzhetnek, és részt vehetnek hasonló sikerekben!

U11 2021.03.13. s

U11-es Leány
Kenguru Kupa (5. forduló)
(2021.02.21)
SZKE Vadmacskák - SZKE Szellemek 26 - 46 

Tóth Zsófi 7, Farkas Luca 5, Császár Noémi 4, Báló Dorina 4, Rátfai Réka 2, Tímár Laura 1, Papp Léda 1, Sándor Zsófi 1, Barna Níla 1, Gárdián Zsófia

Edző: Kónyáné Kapitány Gabi
Az első félidőben megint nagyon megilletődötten játszottunk, emiatt ellenfelünk tetemes előnyre tett szert. Sajnos a fizikai és magasságbeli fölény is a Szellemeknek kedvezett. A második félidőben már sokkal kiegyenlítettebb volt a játék, harcosan, bátran játszottak a lányok, viszont a dobásaink ismét rendre kifelé pattantak a gyűrűről, így már nem tudtunk jobban felzárkózni.


SZKE Vadmacskák- Szolnoki Bikák  38 - 31 

TÓTH ZSÓFI 12, CSÁSZÁR NOÉMI 7, BARNA NÍLA 5, BÁLÓ DORINA 5, SÁNDOR ZSÓFI 4, RÁTFAI RÉKA 2, TÍMÁR LAURA 1, PAPP LÉDA 1, FARKAS LUCA 1, GÁRDIÁN ZSÓFIA.

Edző: Kónyáné Kapitány Gabi: A két meccs közötti pihenőben a lányok felvértezték magukat valamilyen szupererővel, és egy teljesen más csapat lépett a pályára a szolnoki fiúk ellen. Remek védekezéssel kényszerítették az ellenfelet hibákra. Nagy iramú mérkőzésen végre megszereztük első győzelmünket! Pontosabb dobásokkal még nagyobb különbséggel is nyerhettünk volna. A továbbiakban ebben kell fejlődnünk. Így is nagyon nagy dicséret jár a lányoknak!

U11 2021.02.21. s

U11-es Leány
Kenguru Kupa
(2021.01.31)
Tabán szellemek - Gyulasport Vidrák vegyes 14 - 97


Kisújszállási SE - Tabán szellemek  27 - 36

Edzők: Földi Alexandra, Czeglédi Tamás: Hatalmas gratuláció jár lányainknak! Az első mérkőzés félidejéig nagyon megilletődötten játszottunk a nálunk fizikálisan sokkal erősebb gyulai csapat ellen. A második félidőre kapott pontjaink számát csökkentettük és már sokkal bátrabban játszottunk. Ennek meg is lett a gyümölcse, a második mérkőzésen már sokkal határozottabban léptünk pályára és bár az utolsó negyed elején még egy pont volt a különbség, a végére nagyon szép kosarakkal nyerni tudtunk. Örülünk, hogy egyesületünk legfiatalabb tagjai ilyen jól szerepeltek, és azt is, hogy ilyen bátran vállalták az eddigi legtávolabbi utat.

U11 2021.01.31. s