Ma 2023. október 02., hétfő, Petra napja van. Holnap Helga napja lesz.

In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player
Joomla! Slideshow

6726 Szeged, Temesvári krt. 33.

Levelezési cím:

6720 Szeged, Széchenyi tér 8.

Adószám:

18456327-2-06


 

U11-es Leány
Kenguru Kupa
(2020.10.18)
Cívis KK. GFE Gyakorló Szarvas - Szeged KE Vadmacskák 85 - 7

Szeged KE Vadmacskák: Sándor Zsófi 3, Báló Dorina 2, Barna Níla 1, Bíró Zoé 1, Gárdián Zsófia, Rátfai Réka, Tóth Zsófi, Papp Léda, Császár Noémi, Tímár Laura, Tóth Viktória


 

Szeged KE Vadmacskák - Békési Kis Gladiátorok 9-75

Szeged KE Vadmacskák: Sándor Zsófi 4, Barna Níla 1, Rátfai Réka 1, Tóth Viktória 1, Báló Dorina 1, Császár Noémi 1, Bíró Zoé, Gárdián Zsófia, Tóth Zsófi, Papp Léda, Tímár Laura.

 

Kónyáné Kapitány Gabriella: Az első fordulóban nem voltunk egy súlycsoportban az ellenfelekkel, hatalmas magassági és erő/súly fölényben volt a velünk szemben játszó vegyes, illetve fiú csapat. Az eredményből nem szabad messzemenő következtetést levonni, leginkább semmilyen következtetést nem kell belőle levonni. A mostoha edzés körülmények ellenére vállaltuk az indulást az első fordulóban, ezt a régióban rajtuk kívül egyetlen leány csapat sem tudta megtenni - ez mindenképpen dicséretes. Az első mérkőzés megilletődöttsége után a második meccsen erőre kaptak a lányok. Több szép megoldást is láthattunk tőlük, de sajnos sikeres támadás befejezést még keveset. A félidei büntetőket a második mérkőzésen ügyesen dobták, ezért is dicséretet érdemelnek.Reméljük, a továbbiakban a mi erőviszonyainknak megfelelő, leány csapatokkal is fogunk játszani, és megismételjük a tavalyi Kenguru és Megyei Bajnokságban elért sikereinket.Küzdeni tudásból jelest kaptak a lányok!

Kenguru 2020.10.18 s